Judit
3 °C
7 °C

A milliárdos Mészáros Lőrinc mégis megmutatta vagyonnyilatkozatát

2014.06.06. 19:51 Módosítva: 2014-06-06 20:49:42

Mészáros Lőrinc gázszerelő volt Felcsúton. Majd Orbán Viktor fociakadémiájának elnöke lett, továbbá a nagyon sikeres Mészáros és Mészáros Kft. vezetője.

Üzletemberként állami tenderek győztese, magánemberként polgármester is.

Az Átlátszó.hu meg szerette volna ismerni, hogy miként került a leggazdagabb 100 magyar közé a polgármester, de ő más polgármesterektől eltérően nem mutatja meg a vagyonnyilatkozatát.

Az Átlátszónak végül azt sikerült elérnie, hogy a nyilatkozatot megnézhették, de csak zárt borítékban. Nem, ez nem egy kelet-európai vígjáték forgatókönyve, hanem a valóság. Az oknyomozó portál le is filmezte, különben senki nem hinné el.

Zárt borítékban megtekinthettük Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatát from atlatszo.hu on Vimeo.

A legviccesebb részlet az egészben, amikor az újságírók azzal érvelnek, hogy Rogán Antal is nyilvánosságra hozta a nyilatkozatát, amire a helyi jegyző úgy válaszol: Rogán rosszul értelmezi a törvényt. Kattintsanak, jobban szórakoznak, mintha elmennének péntek esti buliba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?