Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felborult egy városnéző kisbusz Balatonlellén, nyolcan megsérültek

2014.06.06. 22:28

Felborult egy városnéző kisbusz péntek este Balatonlellén. A Kishegyen történt baleset idején a járművön tízen utaztak, közülük nyolcan megsérültek. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az utasok mindegyike el tudta hagyni a felborult járművet.

Az MTI értesülése szerint a balesetben öten súlyosan megsérültek. Őket a mentők kórházba vitték.

A balesetről este kilenckor érkezett bejelentés, a mentők tíz előtt érkeztek a helyszínre, ahol ellátták a sérülteket. A műszaki mentéshez a balatonboglári tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

A baleset akkor történt, amikor a Kishegyről lefelé tartott a városnéző kisbusz. A jármű a lejtős úton az oldalára borult.  A baleset egy kisforgalmú úton történt, így a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozást nem kellett elrendelni.

A sétabusz üzemanyagtartálya a borulás következtében megsérült, azt a tűzoltók egy speciális tapasszal igyekeztek eltömíteni.