Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megtámadtak egy taxist Budapesten

2014.06.06. 12:35 Módosítva: 2014-06-06 12:36:40

Késsel fenyegetőzve kiraboltak egy taxisofőrt péntek hajnalban Budapesten a XX. kerületben. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a támadókat, közölte a rendőrség.

A rendőrségre pénteken hajnali egykor érkezett bejelentés. A taxis két férfit és két nőt vett fel utasként a VIII. kerületben.

A XX. kerületben jártak, amikor a sofőr észrevette, hogy egyikük az autó egyik ajtózsebében matat. Megállt és kérdőre vonta az utasát, de az kést szorított a nyakához és „ez egy rablás!” felszólítással az értékeit követelte. Az egyik nő az autóból kivette a taxis mobilját és készpénzét, majd mindannyian elmenekültek. 

Kollégái a megtámadott taxis segítségére siettek és a helyszíntől nem messze utolérték az egyik nőt. A rendőrök a másik három rablót is elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két nő és a két férfi ellen.