Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meztelen nőkről szív fehér port a gyömrői polgármester

2014.06.06. 07:16

Olyan fotók jelentek meg a Blikkben, amelyeken Gyenes Levente, Gyömrő polgármestere fehér port szív fel az orrába egy meztelen nő testéről. A nő testén banán és eperkarikák is vannak. Egy másik képen egy faházban szív az orrába valamit.

A lap szerint a képek két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona.

Gyenes Levente 2002 óta vezeti Gyömrőt, ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke, a Protokoll Világszövetség európai alelnöke, és a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja és humanitárius ügyekért felelős miniszterhelyettese is.

Gyenes a lapnak azt mondta: nem tud a képekről nyilatkozni, mert nem látta őket. Korábban ellopták a hivatali irodájából a laptopját. Ezen valóban lehettek képek meztelen nőkről, de ezek miatt senkinek nem tartozik elszámolással. Amikor ugyanis azok készültek, elvált ember volt, öt éve viszont boldog házasságban él. Gyenes szerint ha bármiféle fehér por is látható a fotókon, az manipulált kép lehet, mert soha nem élt kábítószerrel.

Gyenes azt is elmondta, hogy egy éve egy ismeretlen 20 millió forinttal zsarolta meg, és már akkor fenyegetőzött a képek nyilvánosságra hozatalával.