Fejjel előre csúszdázott, belehalt

2014.06.07. 19:55


A baon.hu helyi Bács-Kiskun megyei hírportál információi szerint halálos baleset történt szombat délután a kiskunmajsai fürdőben. Az áldozat egy 32 éves férfi, aki feltehetően ittasan csúszdázott, fejjel előre csúszott.

A lap a  Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól úgy tudja, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet.

A Kunsági Hírlap is ír a balesetről, ők a fürdővel szembeni népművészeti kirakodóvásár árusaitól szereztek róla tudomást. A vásározók szintén úgy tudták, hogy a fiatalember ittas lehetett. Azt mondták, hogy amikor a férfi a vízbe érkezett, először még senki nem látta a bajt, csak néhány perc után észlelték a körülötte lévők, hogy valami nincs rendben.

Azonnal értesítették a mentőket, a vásározók elmondása alapján pontosan egy órakor mentőhelikopter érkezett, ami a vásár melletti füves területen szállt le, írja a Kunsági Hírlap. Az árusok szerint a mentők legalább két órán keresztül küzdöttek a fiatalember életéért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport