Szilvia
5 °C
16 °C

Fejjel előre csúszdázott, belehalt

2014.06.07. 19:55


A baon.hu helyi Bács-Kiskun megyei hírportál információi szerint halálos baleset történt szombat délután a kiskunmajsai fürdőben. Az áldozat egy 32 éves férfi, aki feltehetően ittasan csúszdázott, fejjel előre csúszott.

A lap a  Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól úgy tudja, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet.

A Kunsági Hírlap is ír a balesetről, ők a fürdővel szembeni népművészeti kirakodóvásár árusaitól szereztek róla tudomást. A vásározók szintén úgy tudták, hogy a fiatalember ittas lehetett. Azt mondták, hogy amikor a férfi a vízbe érkezett, először még senki nem látta a bajt, csak néhány perc után észlelték a körülötte lévők, hogy valami nincs rendben.

Azonnal értesítették a mentőket, a vásározók elmondása alapján pontosan egy órakor mentőhelikopter érkezett, ami a vásár melletti füves területen szállt le, írja a Kunsági Hírlap. Az árusok szerint a mentők legalább két órán keresztül küzdöttek a fiatalember életéért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?