Móric
6 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Nagy a torlódás az M7-esen a Balaton felé

2014.06.07. 11:12 Módosítva: 2014.06.07. 12:05

Balesetek miatt nagy torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán és a 7-es úton szombat délelőtt, írja a police.hu. Eddig négy baleset történt délelőtt, fokozottan figyeljenek a 30 fokban strandolni vágyók!

  • Reggel 9 után nem sokkal az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán az 53-as kilométerszelvényben, Pákozd és Székesfehérvár között ütközött össze három autó.
  • 9:40-kor az M7-es Balaton felé vezető oldalán a 30-as kilométerszelvényben, Martonvásár és Baracska között is baleset történt: itt két autó ütközött össze, félpályán halad a forgalom. A balesetben senki sem sérült meg.
  • 10:15-kor az M7-es Balaton felé vezető oldalán a 78-as kilométerszelvényben, Polgárdi közelében is baleset történt, itt is két autó ütközött. Ezek viszont a leállósávban állnak, nem képeznek akadályt, így a forgalom mindkét sávban folyamatosan halad.

A rendőrség korábban azt javasolja a vezetőknek, hogy Martonvásárnál hajtsanak le az autópályáról a 7-es útra, onnan a következő felhajtónál, Baracskánál térjenek vissza a sztrádára, viszont időközben a 7-es úton is baleset történt: Szabadbattyán külterületén egy személyautónak kitört a kereke. A jármű elfoglalja az egyik forgalmi sávot, elszállításáig rendőri irányítás mellett felváltva, váltakozó irányban halad a forgalom.

Budapest felé sem jobb a helyzet

Az M7-es 8-as elágazásánál Pest felé ugyanis keresztefordult egy kamion az úton, jelenleg a rendőrök vizsgálják a baleset okait, lépésben halad mindkét irányban a forgalom.