Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagyon sok autós vezetett a menetiránnyal szemben az M2-esen

2014.06.08. 14:55

Felkerült a Facebookra egy videó, amin egy csomó autós a forgalommal szemben halad az M2-es autóút melletti leállósávban. A kocsisor aztán lekanyarodik a pályáról  – valószínűleg az egyik autópálya-felhajtón, tehát még mindig a forgalommal szemben. Göd és Budapest között készülhetett a felvétel, de mindenképpen valamelyik kétszer kétsávos szakaszon.

A feltöltő szerint tegnapi, tehát szombat délutáni a videó. Az egyik kommentelő azt írja, az lehet a magyarázat, hogy baleset történt, és még nem volt lezárva az út, ezért az autósoknak vissza kellett fordulniuk.

A rendőrség szerint valóban történt baleset az M2-esen. Délután kettő körül egy teherautó durrdefektet kapott és a szalagkorlátnak ütközött. 16.30 és 16.35 között le is zárták az utat teljes szélességben, de az intézkedő rendőrök nem láttak olyasmit, mint ami a felvételen látszik.