Árpád
-2 °C
4 °C

Bosszúból mondta, hogy megerőszakolták

2014.06.12. 09:07

A Délmagyar cikke szerint biciklibalesetét akarta eltitkolni az a 23 éves makói nő, aki szerdán visszavonta a rendőrségen azt a korábbi vallomását, miszerint súlyosan bántalmazták és megerőszakolták.

A rendőrség a nő vallomására alapozva két férfi ellen folytatott vizsgálatot, egyiküket, R. Bálintot őrizetbe is vették. De miután a nő bevallotta, hogy csak kitalálta a bűncselekményt, a férfit szabadlábra helyezték.

A Délmagyar szerint azon a június 5-ei estén a nő úgy szerezte életveszélyes sérüléseit, hogy részegen leesett a kerékpárjáról. A nő R. Bálinttal tartott hazafelé a kocsmából, amikor a bicikliről leesve a fejére esett. A hatalmas zuhanástól elkezdett fájni a feje, szédült, és szivárgott a vér a füléből. A férfi ekkor a saját lakásába vitte és lefektette.

A lap a nő ismerőseire hivatkozva azt írja, hogy a makói nő arra ébredt, hogy a férfi szexuálisan közeledik hozzá, de végül semmi sem történt. Ekkor már nagyon rosszul érezte magát, ezért miután megállapodott R. Bálinttal, hogy a balesetről senkinek sem beszélnek, hazament a barátjához, aki mentőt hívott hozzá.

A nő mentősöknek azt mondta, hogy leesett a lépcsőről, de később az anyjának már azt állította, hogy megerőszakolták, és eszébe sem jutott, hogy azt az anyja elmondja az orvosoknak, akik értesítik a rendőrséget. 

A nő állítólag azért keverte bajba R. Bálintot, mert az korábban egy buliban tiszteletetlenül viselkedett vele. A nő ellen a rendőrség hamis vád gyanúja miatt most feljelentést tett, 2-8 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?