Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Életfogytiglant kaptak Baunokék gyilkosai

2014.06.12. 16:17

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott Baunok István és felesége, Julianna két gyilkosa, írta a Blikk.hu. M. Tibor és M. Béla legkorábban negyven év múlva szabadulhatnak a börtönből. A harmadik gyanúsítottat, H. Szabolcsot szintén életfogytiglanra ítélte a bíróság, ám őt huszonöt év múlva szabadlábra helyezhetik.

Dögkútba dobták az áldozatokat

Ahogy megírtuk, 2011-ben megölték a 60 éves Baunok István és 61 éves feleségét, Baunokné Hidvégi Juliannát. Holttestüket december 6-án, Újszász határában, egy használaton kívüli kútban találták meg. A most elítélt három férfi tudatosan készült a Baunok család házába való bejutásra, hogy 60 millió forintot szerezzenek a házaspártól. Mivel az összeget akkor nem sikerült megszerezniük, a párt és autójukat Újszász külterületére, egy erdős részre vitték. Itt több alkalommal megpróbálták a pénzösszeget átutaltatni

Baunok István számlájáról M. Béla és felesége közös számlájára. Mivel az átutalási kísérletek is meghiúsultak M. Béla és M. Tibor egy közeli kúthoz vitték a házaspárt. Feltehetően ezen a helyen a gyermekorvosként közismert feleséget brutálisan megverték. Ezután a házaspárt a kútba dobták, mindketten meghaltak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?