Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a szegedi bankrablót

2014.06.12. 14:30

Elfogták szerdán azt a bankrablót, aki május 13-án fegyverrel rabolta ki a szegedi Sárosi utcában lévő takarékszövetkezetet – tudta meg a Délmagyar.hu.

A férfit a takarékszövetkezet kirablásakor hiába keresték a rendőrök, pedig még a Szeged környéki utakat is lezárták. A takarékfiókban mindössze két alkalmazott volt, biztonsági őr nem, pedig ugyanezt a takarékot három éve áprilisban már kirabolták egyszer. A rendőrség nem árulta el, hogy a férfi mennyi pénzt vitt el.

A lap szerint G. Zsoltot egy lakossági bejelentésre keresték a szegedi Széchenyi téren, mivel a férfinél kést láttak. Amikor a padon ülve meglátta a rendőröket, azonnal futásnak eredt, de a járőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival együtt a nagypostánál utolérték. A táskájából előkerült egy gázpisztoly is.

A rendőrség fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a férfit, és a korábban kitűzött egymillió forintos nyomravezetői díjat visszavonta.