2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Szervszállító döntött ki tűzcsapot

2014.06.15. 17:21

Szervátültetéshez szállított vesét az az autó, amelyik egy ütközés következtében kidöntött egy tűzcsapot Pécs belvárosában a 6-os úton vasárnap.

A megkülönböztető jelzéseit használó, sürgősségi transzplantációs és vérszállítás feliratú autó egy másik gépkocsival ütközött össze egy kereszteződésben, majd nekicsapódott egy tűzcsapnak, amit kidöntött - írja honlapján a tűzoltóság.info.

A balesetben egy ember sérült meg könnyebben, akit megfigyelésre kórházba szállítottak. A szervátültetéshez szállított vesét végül a mentők vitték be a kórházba.

A 6-os út érintett szakaszán a Budapest felé vezető két sávot a helyszínelés idejére lezárta a rendőrség. Az útzárat délutánra már feloldották.

A baleset miatt mintegy kétszáz fogyasztónál nincs víz Pécsett, a Rákóczi utca és a Felsőmalom utca kereszteződésének környékén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A pécsi vízszolgáltató lajtos kocsival, vagy ha ez nem megoldható, akkor más módon juttat majd vizet, hogy a terület ivóvízellátását a hiba elhárításáig is biztosítsák.