Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szervszállító döntött ki tűzcsapot

2014.06.15. 17:21

Szervátültetéshez szállított vesét az az autó, amelyik egy ütközés következtében kidöntött egy tűzcsapot Pécs belvárosában a 6-os úton vasárnap.

A megkülönböztető jelzéseit használó, sürgősségi transzplantációs és vérszállítás feliratú autó egy másik gépkocsival ütközött össze egy kereszteződésben, majd nekicsapódott egy tűzcsapnak, amit kidöntött - írja honlapján a tűzoltóság.info.

A balesetben egy ember sérült meg könnyebben, akit megfigyelésre kórházba szállítottak. A szervátültetéshez szállított vesét végül a mentők vitték be a kórházba.

A 6-os út érintett szakaszán a Budapest felé vezető két sávot a helyszínelés idejére lezárta a rendőrség. Az útzárat délutánra már feloldották.

A baleset miatt mintegy kétszáz fogyasztónál nincs víz Pécsett, a Rákóczi utca és a Felsőmalom utca kereszteződésének környékén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A pécsi vízszolgáltató lajtos kocsival, vagy ha ez nem megoldható, akkor más módon juttat majd vizet, hogy a terület ivóvízellátását a hiba elhárításáig is biztosítsák.