Elképesztően sok balesettel indult a hét

2014.06.16. 15:52

Valami lehet a levegőben ezen a hétfői napon, mert az MTI annyi közúti balesetről adott hírt, mint átlagosan egy hét alatt.

  • Azzal indult a nap, hogy három autó egymásba ment Budapesten, a BAH-csomópontnál. Egy embert a helyszínen láttak el a mentők.
  • Délelőtt Nyírturán, a 4-es úton Kisvárda felől jött egy motoros, aki elé egy alárendelt útról bekanyarodott egy kisteherautó. A motoros az ütközésben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
  • Szeged határában, a Széksósi úton egy autó tisztázatlan körülmények között fának ütközött. A jármű vezetője a helyszínen meghalt.
  • Pécsvárad és Csokoládépuszta között egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a 6-os úton. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a személyautó vezetője beszorult a roncsok közé és meghalt. A kisteherautó vezetőjét kórházba vitték.
  • Az M1-es autópályán a szalagkorlátnak ütközött egy autó, Győr közelében, a 139-es kilométernél. Egy ideig csak a leállósávon lehetett közlekedni.
  • Egy 50 körüli motoros a fővárosi Pesti út és a Kis utca kereszteződésében ütközött egy kisteherautóval. A férfi a helyszínen életét vesztette. A délután 3 óra körül történt baleset miatt teljes szélességében lezárták a Pesti utat a Borsó és a Cinkotai út közötti szakaszán, a forgalmat a környező utcákba terelik.
  • Frontálisan ütközött egy autó és egy teherautó Magyaralmásnál, a 81-es úton. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, az érintett szakaszon csak félpályán lehet haladni.
  • Felborult egy teherautó pótkocsija, és alumíniumforgács szóródott szét belőle az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Pátynál. A balesetben senki nem sérült meg.

Mindezt úgy, hogy még kánikula sincs, a hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul. Kérjük, vezessenek óvatosan!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport