Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Épül az 1-es villamos új végállomása

2014.06.16. 22:51 Módosítva: 2014-06-16 22:54:27

Újabb üteméhez érkezett az 1-es villamos vonalának felújítása: hétfőtől augusztus végéig a XI. kerületi Hengermalom út – Fehérvári út csomópontban a járat ideiglenes végállomását alakítja ki a BKK. Ezen kívül kiépítik az új vonal Fehérvári úti villamospályával való összekötését, valamint középperon épül a Fehérvári úti villamosok számára a kereszteződés északi oldalán – áll a BKK Faceboook-oldalán, ahol a felszaggatott régi sínekről is tetszetős képeket tettek közzé.

Pár hónap múlva az 1-es villamos már át fog menni a Rákóczi hídon egészen a Fehérvári útig – írja a BKK. A munkavégzés helyszíne, a Hengermalom út – Fehérvári út csomópontja a Dél-Budára közlekedő villamosjáratok útvonalát is keresztezi, ezért várhatóan augusztus végéig a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos az ideiglenes végállomások mentén két szakaszra bontva közlekedik.

A forgalmi változásokról részletesen itt lehet olvasni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?