Ödön
1 °C
11 °C

Elkapták a tatabányai George Clooney-t

2014.06.18. 14:37

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított F. József és F. Józsefné ellen az esztergomi rendőrség, mivel a házaspár feltételezhetően több embert is becsapott és megkárosított.

06.18.lenyulosok elfogasa10egom 0
Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság / Police.hu

A Police.hu híre szerint a házaspár magát önkormányzati dolgozónak kiadva meglopott egy 77 éves esztergomi férfit, aki csak a tolvajok távozása után vette észre, hogy eltűnt a szekrényben tárolt készpénze. Az idős ember értesítette a rendőrséget, és részletes személyleírást adott, valamint megmondta az autó rendszámát is.

A házaspárt a megadott rendszám alapján találták meg Tatabányán, a kocsiban a rendőrök nagy összegű készpénzt és több hamis igazolványt találtak. Az egyiken F. József mint nyomozó szerepelt, a másikon George Clooney fotójával illusztrálva az önkormányzat segélyszolgálatának munkatársaként tüntette fel magát. Felesége egy harmadik igazolvánnyal rendelkezett, amin a Police.hu által sajnálatos módon meg nem nevezett "ismert énekesnő" fotója szerepelt.

A gyanúsítottak ráadásul az igazoltatáskor is valótlan adatokat diktáltak be, ezért személyazonosságukat az előállításuk után tudták csak megállapítani a rendőrségen. Így derült ki, hogy F. Józsefet több rendőrkapitányság és bíróság is körözte. Az esztergomi rendőrség vizsgálja, hogy a házaspár másokat is megkárosított-e.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?