Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két újabb drogkereskedőt fogtak el

2014.06.18. 07:15 Módosítva: 2014-06-18 07:21:12

A rendőrség két újabb embert fogott el a Szondi utcánál június 12-én lekapcsolt drogkereskedők után. Hétfőn a 33 éves K. Cs-t , kedden a 26 éves V. Gy-t vették őrizetbe, írja a Police.hu.

A Velvet kedden arról írt, hogy a rendőrök megtalálták és elfogták annak a taxinak a tulajdonosát, melynek a csomagtartójában 33 kilogrammnyi marihuánát foglaltak le a rendőrök múlt hét csütörtökön. A drogszállítmány eredetét még vizsgálják.  

Június 12-én este fél nyolckor a rendőrök a  Béke Radisson Hotel mélygarázsában  intézkedtek három külföldi férfival szemben. A 41 éves, albán H. A. megpróbált elmenekülni, és közben kocsijával több parkoló autónak ütközött.  A rendőrök a menekülő autóra két lövést adtak le. Az egyik lövedék a csömagtartóba, a másik a kocsi kerekébe fúródott.

A kocsi csomagtartójában 26 csomag, összesen több mint 30 kilogramm marihuánát találtak és foglaltak le. A rendőrség indítványára a bíróság a három férfit - a 41 éves H. A.-t, a 47 éves I. H. J.-t, valamint a 27 éves H. J.-t - előzetes letartóztatásba helyezte.

Az öt férfival szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja a további eljárást.  

Blikk szerint  csak csali volt a zsaruknak a drogszállítmány, mely egyébként Budapest egyhavi marihuánafogyasztását is fedezhette volna. A lap úgy tudja, vizsgálják, hogy a 26 csomagba rejtett 33 kilónyi marihuánával egy időben nem került-e az országba egy értékesebb szállítmány.