Judit
2 °C
7 °C

Nagyon durvulnak Gyömrőn

2014.06.20. 21:24

Guminővel illusztrálta a HírtTV Célpont című műsorának két munkatársa a gyömrői polgármester kokainozós szexképeiről szóló anyagát a település főterén.

A Gyenes Levente, aki egyben a  Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke, és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke, valamint a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja, tagadja a kompromittáló képek valódiságát.

Nem sokkal a műsor után a két HírtTV-st a település gerillakampányában a nép ellenségének kiáltották ki – írta a Vastagbőr blogja. (Magáról a guminős oknyomozásról a blog itt ír bővebben.)

A két újságírót névvel, fényképpel plakátolták ki a város oszlopaira. Hasonlót talán csak Hódmezővásárhelyen lehetett látni, három éve. Akkor a várost vezető Lázár János fizetett hirdetésben közölte annak a két személynek a nevét, telefonszámát, lakcímét, akik nyilvánosságra hozták azt a hangfelvételt, amelyen Lázár János elhíresült kijelentése hallható, miszerint mindenki annyit ér, amennyije van. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?