Viola
-5 °C
-2 °C

Három nőt ijesztett halálra a kecskeméti szatír

2014.06.24. 12:06

Az autók közt szaladgált, ordibált, majd egy idős asszonyt, egy nőt és egy kislányt halálra rémítve beszállt az autójukba az a 24 éves férfi, aki nem sokkal korábban mutogatta a nemi szervét Kecskeméten - írja a Baon.hu.

A 24 éves K. Rolandot péntek hajnalban már egyszer elfogták a rendőrök Kecskeméten, de miután eljárás indult ellene szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szabadon távozhatott a rendőrségről.

Péntek délután újabb riadalmat keltett Kecskeméten, amikor ordibálva rohangált az autók között a forgalmas Celgédi úton, majd miután több házba is becsöngetett, beszállt egy parkoló autóba, amiben három nő ült. A sofőr, hogy megakadályozza, hogy beüljön férfi, gázt adott, de ekkor már túl késő volt. A férfi átmászott a három éves kislányon és leült.

A nő egy pár méterrel később dudálva és segítségért kiáltva lefékezett, ekkor a a férfi kiugrott a kocsiból. A rendőrök gyorsan elfogták a férfit, aki még ekkor is zavartan viselkedett, összefüggéstelenül beszélt, ezért beszállították a pszichiátriára.