Ödön
2 °C
11 °C

Telefonon jött a gáz Siófokon

2014.06.24. 16:33 Módosítva: 2014-06-24 17:42:49

Gázszivárgást tapasztaltak egy postaépületben az ott dolgozók Siófokon, a Koch Róbert utcában - közölte a katasztrófavédelem.

A posta nem volt nyitva, így csak az ott dolgozó három munkatársnak kellett elhagynia az épületet a városi hivatásos tűzoltók kiérkezésére.


Nagyobb térképre váltás

A gázszolgáltató szakemberei átvizsgálták az aknákat a szivárgás forrását keresve. Koncentrációt mértek a helyszínen, azonban nem a posta épülete volt a szivárgás forrása. Valószínűleg sérülés történt egy gázcsövön, és az aknán belül egy távbeszélő vezetéken keresztül került be az épületbe a gázszag.

A szakemberek hetven méteres körzetben lezárták a Korányi Sándor utcát és a Koch Róbert utcát, felderítik a hiba pontos helyét és okát. A tűzoltók megkezdték két panelház lakóinak ideiglenes kitelepítését, akik a közeli általános iskolában helyezkedhetnek el.

A megsérült vezeték miatti gázszünet nyolcszáz fogyasztót érint, a szolgáltatás várhatóan csak szerdán áll helyre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?