Jenő
-3 °C
6 °C

Dunaújváros alpolgármestere is feljelentést tesz a plasztikai sebész ellen

2014.06.26. 09:59

Újabb károsultja jelentkezett annak a híres plasztikai sebésznek, aki ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoznak, írja a Bors.

Ahogy azt mi is megírtuk, az orvos ellen azután indult nyomozás, hogy egy 18 éves lány feljelentést tett ellene, miután kilyukadt a melle egy Staphylococcus-fertőzés következtében. A dél-dunántúli magánklinikára a pécsi rendőrség után a NAV is kivonult, ők költségvetési csalás gyanújával folytatnak eljárást.

A lap szerint Dunaújváros alpolgármestere egy másfél kilós zsírcsomót operáltatott le magáról az orvossal, de miután hazament, a 25 centis seb szétnyílt, és két hét múlva újra meg kellett műteni. Az orvos ezután újra hazaengedte, de május elejére a seb elfertőződött és begennyesedett.

Hetekig véralvadásgátlót kellett volna szednem, de erről én nem tudtam. Június elején tüdőembóliát kaptam, három napig életveszélyes állapotban feküdtem a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán

- nyilatkozta a lapnak Szepesi Attila, aki szintén feljelentést tesz az orvos ellen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?