Judit
2 °C
7 °C

Baleset után baleset Óbudán

2014.06.27. 08:37

Alighogy egy autóval ütközött a mentő a III. kerületben a Lajos utca és a Galagonya utca sarkánál, nem sokkal messzebb egy motoros ütött el egy idős nőt. Az asszony súlyos sérülést szenvedett.

A két baleset térben és időben is olyan közel esett egymáshoz, hogy az asszonyt a karambolozó mentőautó mentősei látták el. A stáb 30 év körüli doktornője azonban már nem lehetett a helyszínen: őt az előző balesetben szerzett könnyebb sérülései miatt kórházba szállították.

A péntek reggeli karambolban a személyautó sofőrje is megsérült – értesült az MTI. A mentőautó az ütközés előtt megkülönböztető jelzéssel haladt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a baleset miatt a környéken nagy a torlódás. A mentőautó előtt egy hókotró teherautóról homokot szórtak a balesetben az úttestre kiömlő üzemanyag és olaj foltokra. A sérült mentőautót már elszállították a helyszínről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?