Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kedden elvonulnak a felhők, hétvégén 34 fok is lehet

2014.06.30. 17:45 Módosítva: 2014-06-30 17:54:41

Az OMSZ legfrissebb előrejelzése szerint hétfő kora este az ország keleti részében kell még számítani záporokra, zivatarokra, éjjel elsősorban északkeleten lehetnek még nagyobb csapadékkal járó felhőszakadások.

omsz

Keddre már csak Borsod-Abaúj, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyékre adtak ki elsőfokú figyelmeztetést, mivel az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Az ország többi részén élők azonban fellélegezhetnek, július első napján nagyrészt napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, és délutánra mérséklődő széllel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22-26 fok lehet.

Szerdától folyamatosan melegszik az idő. Bár délután északnyugaton, majd éjszaka máshol is előfordulhat zápor, zivatar, melyet helyenként erős széllökések is kísérhetnek, a nappali hőmérséklet alulról nyaldossa majd a 30 fokot.

Csütörtökön délelőtt az ország nyugati részében napos, keleti részében felhős idő várható, de délutánra újra egyesül az ország, és mindenhol hétágra fog sütni a nap, akár 27 fok is lehet.

Bár a meteorológusok nagy biztonsággal csak három napra tudnak jósolni, azért nem árt belengetni, hogy a mostani előrejelzések szerint KÁNIKULAI MELEG lesz a hétvégén, pénteken max 30, szombaton 32, vasárnap pedig akár 34 fokos meleggel! Szóval, készüljön, mert úszni fog a boldogságban!