Arnold, Levente
18 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Kunhalmi Ágnes az új budapesti MSZP-elnök

2014.07.03. 19:16

Kunhalmi Ágnest választották a budapesti MSZP elnökének. A hírt a megválasztott elnök közölte újságírókkal csütörtökön Budapesten, az MSZP-székház előtt, írja az MTI. Elmondta, hogy ő 53 szavazatot, a másik jelölt, Tüttő Kata 48 szavazatot kapott.

Arra a kérdésre, mikor lesz a baloldali pártoknak közös főpolgármester-jelöltjük, Kunhalmi Ágnes azt mondta, hamarosan meg fogják tudni. Véleménye szerint Tarlós István jelenlegi főpolgármester, a Fidesz jelöltje nem tudja megvédeni a kormányzati rombolástól a fővárosiakat. Ma Budapestet gazdasági és politikai értelemben teljesen tönkre akarják tenni, ezt Tarlós István nem tudja megakadályozni, egy valaki tudja megakadályozni, a fővárosi lakosok - fogalmazott.

Szerinte a főváros az egész országért felelősséggel tartozik, ami a fővárosban ma történik, az fog vidéken is történni. Kunhalmi Ágnes véleménye szerint lehet azt mondani, hogy lesz villamos Hódmezővásárhelyen, de ha Budapest tönkremegy, és a fővárosiak nem állnak a sarkukra, akkor az a villamos le fog rohadni.

Az új elnök közölte, hogy a tisztújítás még zajlik, alelnököket, elnökségi és egyéb testületi tagokat választanak, az eredményekről közleményben tájékoztatnak majd.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!