Meghosszabbítanák Simon Gábor házi őrizetét

2014.07.08. 07:37

További három hónappal, október 12-ig hosszabbítaná meg a Központi Nyomozó Főügyészség az MSZP egykori elnökhelyettesének, Simon Gábornak a házi őrizetét, írja a Magyar Nemzet. Az ügyészség hétfőn adta be az őrizet meghosszabbítására vonatkozó kérelmet.

Simon azért vették őrizetbe március közepén, mert kiderült, 240 millió forint értékű eurót és dollárt rejtegetett egy bankszámlán, és az összeget nem tüntette fel a vagyonnyilatkozatában. Simon a pénzt kezelő banknak sajátjaként nyilatkozott az összegről, de később azt mondta, ő csak vagyonkezelő, a pénz másoké. Simonról egy másik ügy nyomozásda során az is kiderült, hogy Gabriel Derdak néven van hamis bissau-gunieai útlevele, és ezzel az útlevéllel további 250 ezer eurót helyezett el egy másik bankban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás