Egy halott a Bérkocsis utcai tűzben

2014.07.12. 08:17
Egy 300 négyzetméteres, használaton kívüli épület gyulladt ki a VIII. kerületben.

Ismeretlen okokból gyulladt ki az épület faszerkezete, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 6-7 méteres lángokat emleget. Az MTI beszámolója szerint első értesülések alapján nem volt halálos áldozata a tűznek, de a tűzoltók találtak egy holttestet az épület átvizsgálásakor.

A Bérkocsis utca közeli házainak homlokzatáról a tűz hatására hullik a vakolat, a műanyag redőnyök megolvadtak.

Olvasónk videója az utcai intézkedésről:

Lángoló fabódék a 8.kerületben

Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a nagy tűz veszélyeztette az égő épület mellett álló másik lakóingatlan tetejét, illetve a szemközt lévő 3 emeletes épületet. Három autó megrongálódott a hatalmas hő miatt.

A környező épületekből 20 lakónak kellett elhagynia lakását a sűrű füst miatt, ők fokozatosan visszatérhettek a lakóhelyükre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla