Családi tragédia a 64-esen: az anya és egy gyerek meghalt

2014.07.17. 12:52 Módosítva: 2014.07.17. 13:41

Délelőtt a 64-es számú főút 13. kilométerszelvényében Mezőszilas és Dég között egy kisbusz, egy személygépkocsi és egy kamion ütközött egymásnak, írja a Police.hu. A személygépkocsi női vezetője és egy gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A további két sérült ellátása folyamatban van.

IMG 0746
Fotó: Házi Péter / feol.hu

Az Omegahírek szerint egy kamion és egy személyautó ütközött frontálisan, majd beléjük rohant egy teherautó csütörtökön fél 11 után. A személyautóban egy család utazott, egy nő és három gyerek. A másik két gyerek közül az egyik beszorult a roncsba, őt a tűzoltók szabadították ki. A gyerekeket életveszélyes tompa hasi és koponya sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Feol.hu úgy tudja, hogy a nőt  és a kiskorú gyereket a mentők többször próbálták újraéleszteni, sikertelenül. A másik két 10 év alatti gyereket a székesfehérvári Szent György kórházba szállították, ahol azonnal megkezdték az ellátásukat.

A kamion és a furgon vezetője nem sérült meg.

IMG 0734
Fotó: Házi Péter / feol.hu

Az útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök Mezőszilasnál Örspuszta felé, Dégnél Káloz felé a 6307-es útra terelik a forgalmat.