Szexet ígért a nagyapónak, lelépett a pénzzel

2014.07.26. 18:48 Módosítva: 2014.07.26. 18:52

Vádemelést javasol a rendőrség egy 29 éves nő ellen, aki szexuális szolgáltatás ígéretével jutott be egy 78 éves férfi házába Vésztőn, de huncutkodás helyett végül ellopta az öregúr pénztárcáját, írja a police.hu.

Az eset még április 4-én történt, este 8 és 10 között. A nyomozás eddigi adatai szerint a 29 éves H. Katalin és barátnője este az utcán leszólítottak egy idős férfit. Szóba került, hogy egyikük, H. Katalin szexuális szolgáltatást nyújtana a bácsinak. Mikor bementek a férfi házába, a bácsi a szekrény alól elővette azt a tárcát, amiben a megtakarított pénzét tartotta, kitette az asztalra és lefeküdt az ágyra. Ekkor H. Katalin sietve távozott - a tárcával együtt.

A férfi mikor észrevette, hogy nincs meg a tárcája, visszament a sörözőbe, ahol korábban italozott és a pultos segítségével értesítette a rendőrséget. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 29 éves vesztői nőt lopással gyanúsítja. A kapitányság bűnügyi osztálya az ügyben elrendelt nyomozást 2014. július 21-én lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Békési Járási Ügyészségre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport