Károly, Karola
-4 °C
2 °C

A sötétkék pólós a villamos alá lökte a nénit, utána meg üvöltött, hogy tolassanak le róla

2014.08.01. 19:37 Módosítva: 2014.08.01. 19:41
Délután egy óra előtt egy idős asszony a 4-es 6-os vonalán a villamos alá esett a Margit híd budai hídfőjének megállójánál. Az asszony a helyszínen meghalt, a rendőrség emberölés gyanújával nyomoz, mert a gyanú szerint egy 41 éves férfi az asszonyt megrúgta, most egy szemtanú mesélte el az Indexnek, mit látott.

A nagykörúti gyilkosságról szóló cikkünk után jelentkezett egy szemtanú, aki sokkos állapotba került a történtek hatására. Megerősítette: a utasok vették észre, mi történt és ki volt a tettes. Így írta le a történteket:

Azon a villamoson ültem, ami elütötte a nénit. Ültem, beszélgettem, mikor hirtelen óriásit fékezett a vezető – egy fickó végig bukfencezett a Combinón. Megkérdeztem tőle, hogy jól van-e, kell-e neki segítség, azt válaszolta nem kell, csak a dereka fáj.

Ezután arra lettem figyelmes, hogy mindenki azt kiabálja: elütöttünk valakit. Az emberek a villamos elejéhez gyűltek.

Megindultam előre, félve, de muszáj volt arra mennem, hogy kijussak a hídra. A villamos első kereke alá szorulva ott volt a néni húzós kocsija, a villamos előtt a szemüvege sértetlen állapotban.

Egy sötétkék pólós pasas próbálta hátra tolni a villamost, azt üvöltötte, hogy "tolassanak már hátra, hát alatta van!".  Még előrébb mentem, egy ember azt mondta,

Ott az a faszszopó! Ő rúgta be a villamos alá!

– mutatott a sötétkék pólós pasira.  Nem tudtam segíteni, sokkos állapotba kerültem, remegtem, sírtam, levert a víz.  Remélem, hogy a pasi életfogytiglant kap!  A nénike pedig nyugodjon békében.

Egy másik járókelő szerint az eset után két mentő, egy rendőrautó és a katasztrófavédelem is kijött, a tűzoltók egy darus mentőkocsit is hoztak, hogy felemeljék a villamost. Az embereket a katasztrófavédelem munkatársa terelte el a helyszínről, a mentősök próbáltak bemászni a villamos alá, a BKV dolgozói pedig különleges emelőpapucsokat hoztak.

Ha éppen arra járt a gyilkosság idején, látott vagy hallott valamit, írjon nekünk a tema@mail.index.hu e-mail címre! További részleteket előző cikkünkben olvashat a gyilkosságról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport