Két autópályán is állt a forgalom

2014.08.03. 08:32 Módosítva: 2014.08.03. 10:09

M7

Két autó ütközött az M7-es autópálya 158-as és 157-es kilométerszelvénye között, Buzsák térségében. A balesetben hárman könnyebben megsérültek – írja katasztrófavédelem VÉSZ nevű mobilappja.

Az autópályán teljes útlezárás volt érvényben a szétszóródott alkatrészek miatt. A 160-as lehajtónál zárták le a pályát. Az útzárat délelőtt 11 órára feloldották.

M5

Egy olasz és egy román rendszámú autó ütközött az M5-ös autópálya 80-as és 82-es kilométerszelvénye között, Kecskemét térségében. Közben egy sávon megindult a forgalom, majd 11 órakor feloldották az útlezárást.

A balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan, míg egy ember könnyebben sérült meg. A kecskeméti hivatásos tűzoltók dolgoznak a műszaki mentésen. 

Motoros baleset

A kórházban meghalt az az 53 éves felsőrajki férfi, aki 2014. augusztus 2-án 12 óra 50 perckor a 71-es főúton, Keszthely külterületén összeütközött egy autóval – írja a police.hu. Egy 57 éves keszthelyi férfi Ford Mondejával a Fenyves úton az Új Temető irányából Keszthely irányába haladt, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött a motorossal.

A férfi az ütközés következtében előbb az autó szélvédőjére, majd az úttestre esett. A sérültet a mentők kórházba vitték, ahol életét vesztette. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport