Hármas baleset volt az M7-esen és kilométeres dugók az M7-en és az M0-n is

2014.08.09. 11:14 Módosítva: 2014.08.09. 13:35

Szombat délben az M7-esen torlódás alakult ki az M1-M7-es autópályák közös fővárosi kivezető szakaszán, miután három autó ütközött az M7-es 15-ös kilométerénél, az M0-ás előtt - számolt be a katasztrófavédelem. A balesetnél a Balaton felé vezető oldalon a leállósávon haladt a forgalom, emiatt araszoltak az autók.

Délután fél 2-kor a rendőrség közölte, hogy újra zavartalan a forgalom ezen a szakaszon.

Egy magyar, egy olasz és egy szlovák rendszámú kocsi karambolozott, utóbbi két autóban egy-egy ember könnyebben megsérült.

Először a leállósávban, majd még egy sávban lassú tempóban megindulhatott a közlekedés. Az öt kilométeres kocsisor vége az M1-es és M7-es közös szakaszáig ért.

ticket

A közlekedőknek javasolták, hogy válasszanak másik útvonalat: az M0-ás körgyűrű érintésével kikerülhették a balesetet és a vele járó torlódást is.

A 87-es kilométernél is beállt

Az M7-esen a délelőtti órákban megerősödött a járműfogalom, ami miatt a 87-es kilométerszelvénytől is több kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrség a Balaton északi partjára tartók részére kerülő útvonalként a 8-as számú főutat javasolta.

Az M0 is torlódott az M5 felé

Útkarbantartási munkák miatt délelőtt lezárták az M0 autóút belső sávját az M5-ös felé a 12-es kilométernél, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki - közölte szombaton az Útinform. Az Országos Rendőr-főkapitányság azt javasolja, hogy a közlekedők Diósdnál térjenek le a 7-es útra, az M1-M7 közös szakaszán haladók pedig Budapest felé hajtsanak tovább.