Két ütéssel verték eszméletlenre a bulizót

2014.08.10. 16:00 Módosítva: 2014.08.10. 23:00

A Siófoki Rendőrkapitányság járőreinek kétszer is intézkednie kellett augusztus 9-én, szombat hajnalban a magyar tenger-menti szórakozóhelyeken, írja a police.hu:

  • Garázdaság és könnyű testi sértés miatt vettek őrizetbe egy aranyosapáti testvérpárt. A két férfi 2014. augusztus 9-én, hajnali 4 órakor előzetes szóváltást követően egy helyi férfit bántalmazott: ököllel többször is megütötték, majd megrúgták. A sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A 24 éves M. Sándort és a 26 éves M. Istvánt végül a rendőrök fogták el, a Siófoki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatják ki őket.
  • Szintén a Siófoki Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást súlyos testi sértés miatt egy tarjáni lakos ellen. Augusztus 9-én, hajnali fél kettőkor egy siófoki szórakozóhelyen két férfi szóváltásba keveredett. A vita hevében a 25 éves P. Zoltán ököllel arcon ütötte a sértettet, aki ettől elesett, majd felkelt, és a bántalmazó után rohant. Ekkor a férfi ismét arcon ütötte az öklével, amitől a sértett újra a földre esett, és eszméletét vesztette. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök végül elfogták a verekedőt.