Az MSZP a nőverő Curtis bojkottjára szólít fel

2014.08.12. 20:04 Módosítva: 2014.08.12. 20:09

Update: árnyékra vetődött az MSZP, írja az újpesti önkormányzat, amely szerint Curtis fellépése nincs napirenden az idei Újpesti Városnapok során, nincs aláírt szerződés a fellépéséről.

Országos botrányt kavart, hogy az újpesti önkormányzati rendezvényein is gyakran fellépő Széki Attila alias Curtis saját bevallása szerint ököllel verte meg barátnőjét - írja az MSZP sajtóosztálya. Álláspontjuk szerint a nők bántalmazása elfogadhatatlan az újpestiek számára is.

Sérelmezik, hogy az interneten megtalálható Újpesti Programajánló és a közterületi hirdetőfelületeken látható programajánló szerint az Újpest egykori focistája, Curtis ismét a fellépők között található az Újpesti Városnapokon. Az MSZP álláspontja szerint viszont a Curtis által elkövetett brutális bántalmazás vállalhatatlan, ezért nincs keresnivalója önkormányzati rendezvényeken.

Az újpesti önkormányzatot és a polgármestert kérik, hogy intézkedjen: Curtis ne léphessen fel semmilyen önkormányzati rendezvényen, így az Újpesti Városnapokon sem.

"Wintermantel Zsolt válasza világossá teszi, ki a fontosabb számára: a brutális nőverőt pártolja, vagy a bántalmazott nők, és azok mellé áll, akik elítélik az effajta brutális erőszakot" - fejtik ki.