Angelika
-4 °C
3 °C

Szerelemre vágyott egy komáromi férfi

2014.08.15. 10:31

Szerelemre vágyott egy komáromi férfi

− kezdi péntek délelőtti bejegyzését a police.hu. A folytatás pedig még ennél is drámaibb:

Az internetet hívta segítségül, hogy társra találjon.

A férfi az egyik internetes társkeresőn megismerkedett a 29 éves ecsegi Cs. Nikolettával, akivel két hónapig levelezett, és megígérte, hogy ha hazajön Németországból, akkor meglátogatja.

Idén augusztusban össze is jött a randi egy Pest melletti faluban, majd Komáromba mentek, ahol egy hotelszobát is kivettek. Napközben azonban a férfi elbúcsúzott a nőtől, mivel egy másik nővel is találkozni akart, mielőtt visszautazik Németországba. Hiba volt.

A férfi visszament a hotelszobába, amit kivettek, hogy ledőljön. Tízkor kelt, amikor már nem voltak a nő dolgai a hotelszobában. Az ablakon kinézve pedig azt látta, a kocsija sincs már a parkolóban.

Kiderült, hogy Cs. Nikoletta a férfi híváslistáját átnézte megtalálta annak az asszonynak a telefonszámát, akivel a férfi aznap délután beszélgetett. A két nő a hotelszobában találkozót beszélt meg, majd a férfi autójával együtt hajtottak el Cs. Nikoletta Szlovákiai lakására. A két bűnöző azon az apró hibán csúszott el, hogy másnap együtt visszavitték az autót a Hotelhez. Elfogták őket.

Cs. Nikoletta a kihallgatáson elmondta, hogy a férfi munkát és házasságot ígért neki, de valakivel folyamatosan sms-ezett, amit gyanusnak talált. Amikor felhívta azt a számot, kiderült, egy másik nőnek is ugyanezeket ígérte a komáromi Casanova. A két nő megbeszélte, hogy szembesítik a férfit a tettével, de

a sértett lebuktatása elmaradt, mert addigra a férfi olyan mélyen aludt, hogy nem tudtak beszélni vele.

írja a police.hu. Cs. Nikoletta és I. Mónika ellen jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást a komáromi rendőrség, a férfi pedig visszakapta az autóját.