Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

Aktmodellt indít a Fidesz Angyalföldön

2014.08.27. 07:03

Talán tényleg ez az egyetlen mód, hogy bevegyék a baloldal fellegvárát:  a XIII. kerületben a Fidesz-KDNP Bálint Antóniát indítja önkormányzati képviselőjelöltjeként , akiről most hirtelen semmi egyéb nem jut eszünkbe, mint hogy valamikor nagyon régen szépségkirálynő volt, és sokat fotózták fürdőruhában és meztelenül. 

A Blikk PR-hangulatú cikke szerint az „ezer szállal Angyalföldhöz kötődő" Bálint Antóniát a Fidesz kérte fel a „megtisztelő feladatra”, aki gyorsan összegyűjtötte az ajánlásokat, miközben „körülrajongták az emberek”. Annak ellenére, hogy Bálint Antónia a legnagyobb magyar párt színeiben indul, nem érzi magát politikusnak, inkább – a politikusok bevett fordulatával – hétköznapi embernek tartja magát:

A politika nagyon távol van a hétköznapi emberektől – amilyen jómagam is vagyok –, ezért ebben nem is akarok részt venni. Viszont a helyi lakosok problémáit el kell juttatni a megfelelő helyre.

Bálint Antónia szerint a kerületben nem nagyon indult be a panelprogram, sok telket parlagfű borít, és sok a régi, felújításra váró épület is. A baloldali városvezetés viszont belefáradt a kerület vezetésébe, ezért új lendület kell.