Levetkőztették a meggyilkolt siófoki vállalkozót

2014.09.03. 10:46

Mint ismert, a gyilkosságtól számítva alig két napon belül elfogta a rendőrség azt a három férfit, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 16-án megölték K. László Csaba siófoki vállalkozót.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a két trafikot és egy mulatót üzemeltető férfit azután ölték meg, hogy szombat hajnalban hazaérkezett a napi bevétellel, a Zsaru magazin szerint azonban a rablók nem sokat teketóriáztak.

A nyomozók nem hagyták figyelmen kívül, hogy az áldozaton megtalálásakor nem volt nadrág – azt az elkövető magával vitte. Hasonló esetekben felmerül a szexuális indíték, jelen esetben azonban nem erről volt szó: a vállalkozó – szokása szerint utolsó estéjén is – üzleteinek napi bevételét, mely péntekenként volt a legnagyobb, egyszerűen zsebre vágta. Az elkövető nem foglalkozott a részletekkel: nadrágostul vitte a pénzt

- olvasható a Police.hu lapszemléjében.

A rendőrségi magazin szerint a 36 éves balatonföldvári N. Tamás miután három héten keresztül figyelte a vállalkozót, eredetileg csak kirabolni szerette volna későbbi áldozatát, de az általa megbízott 28 éves K. Ferenc és a 29 éves L. Norbert elrontotta a dolgot.

A vállalkozót vízvezetékcsővel ütötték le, de az ütés olyan erősre sikerült, hogy a megtámadott férfi meghalt.  Az elkövetők ezután az ütésre használt vízvezetékcsövet eldobták, a ruháikat és mobiljaikat elégették, a szerzett pénzt pedig háromfelé osztották, és hazamentek.

Az előzetesben lévő gyanúsítottak közül L. Norbert beismerte bűnösségét, és részletes vallomást tett, K. Ferenc és N. Tamás tagad.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport