A Fidesz nem foglalkozik a pornóüggyel

2014.09.09. 13:29

A Fidesz hivatalosan nem foglalkozik azokkal a hírekkel, amelyek szerint a párt egyik mogyoródi önkormányzati képviselőjének a lánya korábban pornófilmben szerepelt.

„Albert Etelka tisztességes, szakmailag felkészült képviselő, akinek a lánya nem közszereplő, így nem is közügy, hogy mivel foglalkozott” – jelentette ki Babicz László. Mogyoród fideszes polgármestere szerint a képviselőnőnek „anyaként is elég teher a kérdés, inkább ne bolygassák.”

A polgármester hangsúlyozta: bármi is történt, az magánügy, amivel a Fidesz nem foglalkozik.

Arra a kérdésre, hogy a hír befolyásolhatja-e, hogy a Fidesz indítja Albert Etelkát, a polgármester megismételte: a képviselőnő szakmailag felkészült, a párt a többi hírrel nem foglalkozik.

Kedden a Bors írta meg az Albert lányáról szóló, egy szélsőjobboldali portálról indult hírt. A lap a család ismerőseire hivatkozva úgy tudja, Pierre Woodman pornórendező felvétele négy évvel ezelőtt készülhetett a Brigitte Mass néven filmező nővel. Az elmúlt években időről időre felőkerül a lánynak tulajdonított film ügye, ami felzaklatta a családot.

Albert Etelka telefonon közölte, nem nyilatkozik. Így nem tudni, hogy a történtek után, vállalja-e az októberi önkormányzati választáson való indulást.

A mogyoródi képviselőtestület nyolc tagjából hét fideszes, egy független.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport