Meztelenül őrjöngött egy férfi a VIII. kerületben

2014.09.09. 20:52

A Blikk olvasó-riportere videóra vett egy meztelenül őrjöngő embert a VIII. kerületben, a Leonardo Da Vinci közben.

Már csak egy póló volt a férfin, amikor a szemtenú észrevette. Őrjöngni kezdett, és azt üvöltözte: „Összevissza csípnek a bogarak.”  Kihívták rá a rendőrséget.

A férfi meztelenül állt az utcán, csapkodta magát a pólójával, és azt üvöltözte, hogy ég a bőre. A rendőrök tíz perc alatt a helyszínre értek, és próbálták nyugtatni a feltehetőleg drog hatása alatt álló embert több-kevesebb sikerrel. Sarokba kellett szorítaniuk azért, hogy segíteni tudjanak neki. Később a mentők is megérkeztek.

Az ügy kísértetiesen hasonlít több, a közelmúltban bemutatott esethez, amik hátterében a zene nevű dizájnerdrog áll. Egy hónapja a Teleki téren kellett lefogni valakit, ezután a Péterfy Sándor Kórház toxikológiai osztályán azt nyilatkozták, olyan súlyos a helyzet, hogy aznap ez volt a nyolcadik ilyen beteg.

Korábban beszámoltunk arról, amikor a Bazilikánál a fenekében turkált az őrjöngő, vagy amikor a Kossuth téren verte ki a biztosítékot egy ember. Több haláleset is történt már dizájnerdrogok miatt, a 21 éves F. Tamás a Blaha Lujza téren lett rosszul, az évi és a zene nevű szereket fogyasztotta.