Kósa: Egy rendes vidéki városban nem lehet megcsinálni azt, amit Falus tett

2014.09.29. 12:14 Módosítva: 2014.09.29. 12:50

Falus Ferenc átverte a fővárosiakat, most pedig az arcukba nevet, mondta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Én sejtettem az elején, csak nem voltam elég bátor, hogy mondjam. Kész átverés, egész biztos valami rejtett kamerás trükk. Falus Ferenc az idiótaságával, az idétlenségével, a tényleg szörnyű megjelenésével, jeges vödrös videójával – éreztem, hogy kész átverés show, csak nem mertem mondani, hogy mikor kerül elő Balázs, és mondja azt, hogy áh, gyerekek, vicceltünk.

Kósa Lajos, miután a telefonon adott reggeli nyilatkozat közben még odaszólt a gyerekének, hogy "indulj, készülj, mindjárt elviszlek az oviba" azt mondta: most már az a kérdés, hogy hogy folytatódik a dolog, mert mindig emelni kell a tétet, nem tudni, mi lesz a következő trükk. Szerinte Falus Ferenc mindenkit átvert, mert mindenki azt hitte róla, hogy egy komoly jelölt.

Most a fővárosiak arcába nevet, és azt mondja, hogy na, jól megettétek. Ezt egy rendes vidéki városban nem lehetne megcsinálni, mert ott nem tudna az utcára menni, mert ott az emberek szeretik a városukat, az életüket komolyan venni. Ilyen nincsen.

Tarlós István a fonódó villamosokról szóló mai sajtótájékoztatón nem akarta jelzőkkel illetni azt, ami a baloldalon történik. A főpolgármester ugyanakkor érdekesnek tartotta, hogy hónapok küzdelme után odáig jutottak el, hogy nem lesz baloldali főpolgármester-jelölt, és a szavazólapon nem fog baloldali párt logója sem szerepelni.

Tarlós: Érdekes, hogy egy baloldali jelölt se lesz a szavazócédulán