Bedrogozva lövöldözött egy férfi budapesti lakásán

2014.10.02. 16:34 Módosítva: 2014.10.02. 18:17

Egy IV. kerületi lakásban lövöldözött egy férfi Budapesten csütörtök délután. A Terrorelhárítási Központ elfogta - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy egy Farkaserdő utcai lakásban egy férfi zavartan viselkedik, és több lövést is leadott egy fegyverből. A TEK műveleti egysége rövid időn belül elfogta, a mentők pedig kórházba vitték a férfit, aki ellen lőfegyverrel visszaélés gyanúja miatt indítanak eljárást.

A TV2 Híradója szerint a férfi kábítószer hatására lett agresszív, és ezért lövöldözött. A helyszínen kiderítették, hogy fegyverrel fenyegette a környék lakóit, az egyik szemtanú szerint fegyverrel akarta rávenni őket, hogy vegyenek tőle drogot. 

A beszámolók szerint több tucat kommandós érkezett ki a férfihez, akivel régen is voltak bajok, állítólag rendszeresen drogozott, , de most először lett tőle agresszív. A TEK-esek állítólag rárobbantották az ajtót a bedrogozott férfira. A TV2 felvételein még látszik is, ahogy megbilincselve, egy tolószékben szállítják el az őrjöngőt, aki közben a szüleiről beszélt. A híradónak a rendőrök megerősítették, hogy a férfinél lőfegyver volt, mikor elfogták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport