Totális káosz volt az M1-esen

2014.10.10. 18:38 Módosítva: 2014.10.10. 23:08
Budapest felé felborult, Győr felé pedig kigyulladt egy kamion. Aztán a torlódás közben egy álló kamionba belerohant egy autó, a sofőr megsérült.

 

Baleset miatt egy sávon haladt a forgalom Budapest felé az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár közelében, mert a 162-es kilométernél felborult egy kamion - közölte a rendőrség péntek este hat órakor.

Este kilenc órára több kilométeres kocsisor alakult ki emiatt, a forgalom egy részét az 1-es főútra terelték. Fél 11-kor azt közölték, hogy már mindkét sáv járható, a leállósávot a jármű eltávolításáig lezárták.

Olvasónk küldte az alábbi fotót, amin egy teherautó pótkocsija lángol. Az M1-esen Győr felé, a komáromi lehajtónál látta ezt 17:45 körül. A hatóságok szerint a tűz oltása miatt egy sávon haladt a forgalom a 81-es kilométernél, ezért jelentős volt a torlódás. A tüzet azóta eloltották.

kamion
Fotó: Olvasónk / Galambos Mihály

Később, este hét körül érkezett a hír a katasztrófavédelemtől, hogy egy sávon haladt a forgalom az M1-es autópályán Tatabánya térségében is, a Budapest felé vezető oldal 53-as kilométerszelvényénél, mert felborult egy kisteherautót szállító tréleres teherautó. A balesetben nem sérült meg senki, a járművek viszont forgalmi akadályt jelentettek, ezért az érintett útszakaszon csak egy sáv volt járható.

Ezután arról adott hírt a rendőrség, hogy 19 óra 35 perckor az M1-es autópálya 162+100-as kilométerszelvényénél Mosonmagyaróvár irányából Budapest irányába, a bal pályatesten a 16 óra 55 perckor felborult kamion miatti lezárástól feltorlódott forgalomban egy autó álló kamionnak ütközött. A személygépkocsi vezetője megsérült.

Olvasónk videója a komáromi kijáratnál kigyulladt pótkocsiról:

 
Loading

M1,epp most

View on Instagram