Gyűjtést szerveznek Váradi András családjának

2014.10.14. 12:38

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport osztott meg egy felhívást: gyűjtés szerveznek a tragikus körülmények között elhunyt Váradi András családja számára. 

Váradi a vasárnapi választást megelőző este plakátokat ragasztott egy egysávos járási út mentén, amikor elgázolták. Az osztrák rendszámú autóban egy osztrák-magyar kettős állampolgár ült, aki megállt segítséget nyújtani. Váradi a székesfehérvári Szent György Kórház sürgősségi osztályára került, ahol belehalt sérüléseibe.

Váradit indította az Együtt a Mészáros Lőrinc vezette Felcsút mellett fekvő Alcsútdobozon a polgármesteri tisztségért. Július elején jelentette be a párt, hogy Váradi lesz a jelöltjük.

A gyűjtésre buzdító Facebook-bejegyzésben azt írják: „...árván maradt utána két lánya, a 15 éves Vivien és a 11 éves Barbara, akiket Apollóniával mérhetetlen szeretetben neveltek ... a temetés és a hirtelen jött járulékos költségeken felül létrehozunk egy pénzalapot, amely lehetővé teszi a segítséget." A számlaszámot, adatokat itt találja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport