Zsófia, Szonja
9 °C
21 °C

Adjon tanácsot a magyar diplomáciának, hogyan haragítsuk még jobban magunkra Amerikát!

2014.10.21. 15:59 Módosítva: 2014.10.21. 16:01
Miközben az Egyesült Államok hat magyar kormánytisztviselőnek és kormányközeli személynek tiltja meg a beutazást korrupciós tevékenységben való részvétel miatt, a nagykövetség ügyvivője pedig nyíltan arról beszél, eljöhet az a pont, amikor Amerika és Magyarország szövetsége már nem tud tovább működni, a magyar parlament alelnöke az USA ősellenségének, Iránnak egy magas rangú politikusával tárgyal. És egyébként olyasmiről csevegnek, hogy a terrorizmus közel-keleti terjedéséért az USA a felelős. Mindezt azon a napon, amikor Szijjártó Péter külügyminiszter Washingtonban próbálja magyarázni a bizonyítványt. De hová lehet még fokozni ezt az önsorsrontást? Mert biztosan lehet. Mindig lehet. Döntsön!

Tegyük fel, hogy ön Szijjártó Péter, a magyar diplomácia vezetője. Hogyan próbálná még mélyebbre lökni a magyar-amerikai kapcsolatokat?

 • 4150
  Kezdeményezném az ENSZ-ben az Iszlám Állam hivatalos elismerését.
 • 2999
  Kereskedelmi egyezményt kötnék a Los Zetas mexikói drogkartell vezetőivel, cserébe pár acapulcói kaszinókoncesszióért Andy Vajnának.
 • 2669
  Felhúznám a Rabszolgatartás Áldozatainak Emlékművét a Szabadság téren, közvetlenül a megszállási emlékmű mellé.
 • 2534
  Meghívnám Magyarországra Kim Dzsongunt, és Dávid Kornéllal közösen megnéznék a KTE-Duna Aszfalt egyik meccsét.
 • 952
  Buk-okkal és föld-levegő rakétákkal segíteném a donyecki orosz szakadárok hatékonyabb önvédelmét, humanitárius megfontolásokból természetesen.
 • 634
  A magyar honvédség kiszuperált vízijárműveit, meg pár ezer AK-47-est odaajándékoznék a szomáliai kalózoknak, nehogy mindenféle elavult dzsunkával kelljen dolgozniuk.
 • 561
  Nosztalgiatúrára hívnám a baltás gyilkosként elhíresült Ramil Safarovot, nehogy rossz emlékei maradjanak Magyarországról.