Bayer Zsolt azt ígéri, lesz Békemenet

2014.11.03. 20:09 Módosítva: 2014.11.03. 21:01

Bayer Zsolt nincs Magyarországon, de veszélyt érzékel, ezért a Magyar Hírlap cikkében bejelentette, lesz Békemenet. Szerinte az ő barátait „komplett idióták” veszik körül, akik nem érzik az igazi veszélyt, és már az első békemenetről is le akarták beszélni.

Békemenet

Békemenetet a Civil Összefogás Fórum nevű kormánybarát civil szervezet szokott rendezni, néhány tízezren (optimista becslések már százezer embert is említettek) felvonulnak, kiállnak a kormány aktuális tettei mellett, hitet tesznek, aztán hazamennek.

A múlt héten írtuk, hogy most is szóba került egy Békemenet, de fideszes felsővezetők szerették volna őket erről lebeszélni.

Bayer Zsolt azonban nem így látja, a Fidesz-közeli publicista szerint ezek a barátai „még életükben nem mérték fel jól és pontosan, hogy mikor van igazi veszély". Bayer szerint most van itt az idő, mert 20-30 ezer ember kinevezte magát népnek, és a CIA segítségével, no meg Brüsszel beszállt a magyar belpolitikába.

Bayer szerint akik a múlt héten a netadó ellen tüntettek, az nem a nép, hanem csak egy része, „kizárólag saját telefonjával azonos. (...) Ők azok, akik bármikor kicserélhetők egy telefonra. Ők azok, akik ülnek egymás mellett a kocsmák teraszain, de nem beszélgetnek, hanem a telefonjaik billentyűit nyomkodják”.