Viperával támadt a kliensre a strici

2014.11.08. 09:47

Felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság a 37 éves T. József ellen. A gyanúsított szeptember 27-én otthonában viperával fenyegetett meg egy tatabányai férfit és pénze átadására kényszerítette, írja a police.hu.

A sértett szexuális szolgáltatásért érkezett a gyanúsított tatabányai lakásba. Az interneten talált hirdetés útján ismerkedett meg egy nővel, előre megbeszélték, hogy mennyibe fog kerülni az együttlét. Végül mégis vitába keveredtek, mert 60 perc helyett csak 40 percig voltak együtt. A vita végére a konyhában várakozó T. József tett pontot, aki egy viperával jelent meg a szobában és a már előre kifizetett órabér mellé még több pénzt követelt a sértettől, aztán a pénz átadása után elzavarta a lakásból.

Az együttlétet fenyegetés követte

T. Józsefet november 6-án állították elő a nyomozók, kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy az elmúlt 11 hónapban több internetes oldalon kínálták a nő szexuális szolgáltatásait, melyekre telefonon lehetett jelentkezni. T. József az együttlétek alatt a konyhában várakozott. Akkor lépett közbe, ha a nő vitába keveredett kliensével. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. Azt is vizsgálják, hogy elkövetett-e más bűncselekményeket.