Batman karambolozott a Várhegy-alagútban

2014.11.13. 19:40 Módosítva: 2014.11.14. 12:28

Különleges angol sportkocsi tört össze csütörtök délután Budapesten, a Várhegy-alagútban. Több olvasónk is küldött fotót az egyik balesetes autóról, egy BAC Mono típusú, együléses sportkocsiról, ami körülbelül 43 millió forintba kerül.

A rendőrség az Indexnek elmondta, hogy három autó koccant itt össze, a helyszínen váltakozó irányban engedik a feltorlódott forgalmat. A mentők nem vittek be a kórházba senkit, nagyobb sérülés nem történt. A környéken csütörtök este nagy volt a dugó.

A 444.hu szerint a BAC (Briggs Automotive Company) Mono a Magyarországon élő kanadai üzletemberé, Josh Cartué lehet, akinek van egy ilyen autója, az MTI fotóin pedig egy hozzá hasonló figura intézkedik a háttérben.  Cartu autóversenyző, a Ferrari pilótája, és gyűjti a luxusautókat.

Cartu később a twitterén bejelentette, hogy jól van, és egy motoros miatt történt a baleset, aki átvágott az ő sávjába, de Cartu mindent megtett, hogy elkerülje az ütközést.

Olvasónk, Győrbíró Tibor nem sokkal a baleset előtt, délután negyed kettőkor készítette az alábbi képet az akkor még ép kocsiról és gazdájáról az alagúttal szemben lévő Gresham-palota előtt.

bac
Fotó: Győrbíró Tibor