Kósa Dubajba ment nyaralni

2014.11.19. 09:09

A Bors szerint Kósa Lajos volt debreceni polgármestert a ferihegyi repülőtéren látták. Mint a politikus a lapnak elmondta, szabadságra megy, összesen három napra.

A lap megtudta, hogy a Fidesz ügyvezető alelnöke Dubajba utazik, azonban nem a feleségével, hanem Halász János fideszes képviselővel, aki korábban Kósa alpolgármestere volt. Mint egy Kósa környezetét jól ismerő forrásra hivatkozva írják, a politikusnak régóta jó a kapcsolata az emirátusok befolyásos személyeivel. Többször járt már Dubajban, és Debrecenben is fogadott delegációkat onnan.

Kósa egyik négy évvel ezelőtti dubaji útja botrányt kavart, akkor a debreceni szocialisták azzal vádolták meg, hogy közpénzből nyaralt. Akkor a fideszes politikus azt mondta, hivatalos úton volt, politikusokkal, befektetőkkel tárgyalt, többek között egy Dubaj-Debrecen repülőjárat beindításáról is, ami azóta sem valósult meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla