Sok a baleset az autópályákon

2014.11.21. 16:48 Módosítva: 2014.11.21. 22:32

Anyagi káros baleset történt délután négy óra körül az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 136-os kilométerszelvényében - közölte a Police.hu. Egy személyautó a külső szalagkorlátnak ütközött, majd a belső forgalmi sávban állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére 16 óra 10 perctől mindkét haladó forgalmi sávot lezárták, a forgalom a leállósávon haladt, de a korlátozást már feloldották.

Később, 17 óra 55 perc körül az M7-es 137-es kilométerszelvényében történt baleset. Egy nyerges vontató közlekedett a bal pályatesten, azonban haladása közben átszakította a szalagkorlátot, és jobb pályatesten Nagykanizsa felé vezető oldalon állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a jobb pályatestet teljes szélességében lezárta. A forgalmat a rendőrök a balatonlellei lehajtónál a 7-es útra terelték, de a korlátozás már megszűnt.

Este fél 8-kor az M6-os autópályáról érkezett hír egy halálos balesetről:  egy férfi életét vesztette az M6-os autópálya Balaton irányába vezető oldalán Adony térségében, az 56-os kilométernél. A helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök az autópálya adonyi lehajtójánál a 6208-as számú útra, Perkáta irányába terelik a forgalmat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport