Elkapták a forráskúti nő gyilkosát

2014.11.23. 09:15

Tegnap megírtuk, hogy megöltek egy 22 éves nőt Forráskúton; a rendőrök szombat délelőtt egy melléképületben bukkantak rá a holttestre. A police.hu azt írja, a rendőrség a nő egyik gyermekkori ismerősét, B. Lászlót gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével.

A nő eltűnését november 21-én jelentették be az esti órákban. A szegedi nyomozók az adatgyűjtés során átvizsgálták a nő gyerekkori ismerősének forráskúti ingatlanját. Szombat reggel megtalálták a nő mobiltelefonját és kerékpárját, majd az egyik melléképületében elrejtve megtalálták a holttestet is. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték. 

B. László vallomásában ellentmondások voltak, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók; végül B. László beismerte, hogy ő ölte meg a nőt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a férfit a kihallgatás után őrizetbe vette, és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport