Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Az eltűnt 29 éves férfi holttestét találhatták meg Szegeden

2014.11.26. 11:12 Módosítva: 2014-11-26 12:37:28

A Délmagyar értesülése szerint egy férfi kutyasétáltatás közben holttestre bukkant reggel Szegeden. A lap szerint a holttest az újszegedi városrészben, a Kállay Liget melletti kiserdőben feküdt.

Megkerestük a Csongrád megyei rendőrséget, ahol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy valóban találtak ma holttestet a járókelők. Az elsődleges adatok szerint nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. Az elhunyt személyéről egyelőre nem adnak tájékoztatást, kérdésünkre csak annyit árultak el, hogy férfi.

A Délmagyar és a Szeged Ma is úgy értesült, hogy a rendőrök annak a 29 éves férfinak a holttestét találták meg, aki 8 napja tűnt el. Hannauer Gábort a rendőrökön kívül a speciális mentők, a katasztrófavédelem és legalább 200 civil kereste, akik Facebook-csoportot is alakítottak.

A szegedi származású férfi az édesanyját ment meglátogatni, majd este 11 órakor lement a ház elé cigizni, de vissza már hiába várták. A családja nagyon aggódott érte, mert mint mondták, a gyógyszerei nélkül tűnt el, zavarodott és kimerült lehet, sürgős orvosi segítségre lenne szüksége.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!