Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lázár családi összefogással vett budai luxuslakást fiának

2014.12.02. 18:54 Módosítva: 2014-12-02 20:15:13

Nem szerepelt Lázár János vagyonnyilatkozatában az a budai, svábhegyi luxuslakás, aminek létezésére az RTL Klub híradójának stábja derített fényt. Az RTL szerint a 120 négyzetméteres lakás Lázár tízéves fiának a nevén van, idén áprilisban vették, értéke 60-70 millió forint lehet. A Mátyás király úti lakás egy szép parkban lévő négylakásos házban található (Google streetview-n megtekinthető itt).

A híradónak Lázár elmondta, hogy a lakást családi összefogással sikerült kigazdálkodni, a család "nagyon sokban segített". Ebben hasonlít Szijjártó Péterre, aki szintén családi segítséggel tudott Dunakeszin 167 milliós luxusházat venni.

Lázár azt is közölte, hogy a bevallásában 70 millió megtakarítás és 80 millió hitel is szerepel. Lázár elmondta, hogy januárban új vagyonnyilatkozatot ad le, és akkor minden világos lesz a vásárlásaival kapcsolatban.

A riport említi, hogy Lázár nemcsak ezt a lakást, hanem egy húszmilliós mádi szőlőbirtokot sem tüntetett fel a nyilatkozatában, amit tavaly nyáron vett a gyerekei nevére.