Ida
6 °C
9 °C

Hogyan vágjon vissza a magyar diplomácia a neofasiszta diktátorozásért?

000 Par2228907
2014.12.03. 09:40 Módosítva: 2014.12.03. 09:50
John McCain republikánus szenátor, 2008-as elnökjelölt neofasiszta diktátornak nevezte Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét. Soha ilyen jelentős politikustól ennyire kemény jelzőt nem kapott még a kormányfő. Egyértelmű, hogy ezt az inzultust nem lehet szó nélkül hagyni! És ahogy a magyar kormánytisztviselők amerikai kitiltására reakcióként állítólag a magyar külügy meg már amerikaiak kitiltását fontolgatja, most sem kellene visszafognunk magunkat. Szavazzon, kit és mivel sértsünk meg úgy jó magyarosan!

Mit vágjunk oda válaszul a jenkiknek?

 • 3297
  Verik Magyarországon a feketéket? Nem! Fergusonban viszont le is lövik őket. Vita lezárva!
 • 2867
  Az Egyesült Államok élén egy drogos néger áll. Ő maga ismerte be, hogy szívott. Egy ilyen alakot nálunk még V. kerületi polgármesternek se választanának meg. Szóval kuss!
 • 2182
  Az egy dolog, hogy egy szappanopera-producert neveztek ki nagykövetnek Budapestre, na de hogy egy nőt? Nem fenyegetés, csak egy jó tanács Colleen Bellnek: jobban teszi, ha nem öltözködik kihívóan!
 • 1363
  McCain trottyos vénember, nem vette be a bogyóit, és ezért összevissza beszél. Emelje fel mindkét kezét a feje fölé, ha ez esetleg nem így van, ha-ha-ha! (Háborús sérülése miatt McCain erre képtelen.)
 • 1185
  Goodfriend úr, mik ezek a színes, mintás nyakkendők, amilyet rendes férfi nem hord? Mit keresett ott a Pride-on? És az André igazi vagy csak művésznév? És nem akarna esetleg mégis hazamenni?!